



Agenda:

CAP Meeting – Northern Adaptation Area: MCDA Scoring of Shortlisted Pathways

Date: Wednesday, 24 May 2023

Location: Kāpiti Coast District Council Civic Building, 175 Rimu Road, Paraparaumu

Time: 1.00 pm – 6.00 pm

Attendees: Jim Bolger (Chair), Jerry Mateparae, Donald Day, Moira Poutama, Martin Manning, Susie Mills, John Barrett, Melanie McCormick, Olivia Bird, Mark Taratoa, Te Rangimārie Williams, Dr Aroha Spinks, Stephen Daysh, Kris Pervan, Deanna Rudd (TBC), Jason Holland, Sandhira Naidoo, Ashlyn Gallagher, Yvonna Chrzanowska, Kate MacDonald, Iain Dawe, Doug Simpson and Abbey Morris

Observers: Cam Butler & Tim Sutton

Apologies: Derek Todd & Elspeth McIntyre

| No. | Time | Agenda Item | Prior Reading Required |
|-----|--|---|------------------------|
| 1. | 1.00 pm – 1.05 pm | Opening Karakia | |
| | (5 minutes) | Open to the room | |
| | | Welcome | |
| | | Jim Bolger, Chair | |
| | 1.05 pm – 1.15 pm (<i>10 minutes</i>) | Introductions | |
| | | (Round table introduction) | |
| | | Jim Bolger, Chair | |
| 2. | 1.15 pm – 1.20 pm | Confirmation of the Minutes | • 27 April 2023 CAP |
| | (5 minutes) | Jim Bolger, Chair | workshop minutes |
| | 1.20 pm – 1.25 pm | De-Brief on Central Adaptation Area | |
| | (5 minutes) | Community Workshop | |
| | | Jerry Mateparae & Stephen Daysh, | |
| | | Mitchell Daysh | |
| 3. | 1.30 pm – 1.40 pm | Update on Ngā Hapū o Ōtaki's Values, | |
| | (10 minutes) | Northern Adaptation Area Cultural Risk Assessment & Cultural Values Report | |
| | | • | |
| | | Dr Aroha Spinks, TAG & NHoŌ | |
| 4. | 1.40 pm – 1.45 pm | Tabling of Reports & Project Update | |
| | (5 minutes) | Abbey Morris, KCDC | |
| | 1.45 pm – 2.45 pm | Multiple Criteria Decision Analysis | NAA Shortlisted |
| | (60 minutes) | (MCDA) Assessment of Shortlisted | Pathways for MCDA |
| | | Pathways for Northern Adaptation Area | Assessment |
| | | (Facilitated discussion session resulting | PowerPoint |
| | | in CAP decision required) | Presentation (Jacobs) |

| | | Stephen Daysh, Mitchell Daysh with support from Technical Advisory Group (TAG) | NAA MCDA Shortlisted Pathways Scoring Sheet (Jacobs with notes from TAG) NAA High-level Menu of Pathway Options (Jacobs) Finalised MCDA Scoring Criteria NAA Shortlisted Pathways – Appendix 1 of 27 April 2023 minutes |
|----|--|---|--|
| | 2.45 pm – 3.00 pm (15 minutes) | TEA BREAK | |
| 5. | 3.00 pm – 4.30 pm (90 minutes) | Multiple Criteria Decision Analysis (MCDA) Assessment of Shortlisted Pathways for Northern Adaptation Area Continued | |
| | 4.30 pm – 4.40 pm (10 minutes) | TEA BREAK | |
| 6. | 4.40 pm – 5.40 pm <i>(60 minutes)</i> | Multiple Criteria Decision Analysis (MCDA) Assessment of Shortlisted Pathways for Northern Adaptation Area Continued | |
| 7. | 5.40 pm – 5.55 pm (15 minutes) | Next Steps Stephen Daysh, Mitchell Daysh | |
| 8. | 5.55 pm – 6.00 pm (<i>5 minutes)</i> | Closing Karakia Open to the room | |