



Agenda:

Extended CAP Meeting – Paekākāriki Adaptation Area: Risk Assessments, Define Objective, Pathway Development and Define MCDA Criteria Weighting

Date: Friday, 9 February 2024

Location: Robin's Nest, Ngā Manu Nature Reserve, 74 Ngā Manu Reserve Road,

Waikanae

Time: 1.00 pm – 6.00 pm

Attendees: Jim Bolger (Chair), Jerry Mateparae, Donald Day, Kelvin Nixon, Susie Mills, John Barrett, Moira Poutama, Mark Taratoa, Olivia Bird, Stephen Daysh, Kate MacDonald, Derek Todd, Damian Debski, Iain Dawe, Deanna Rudd (TBC), Jason Holland, Sandhira Naidoo, Yvonna Chrzanowska, Alfred Lison, Oskar Temel and Abbey Morris

Observers: Tim Sutton, Michael Moore, Glen Olsen and Sophie Handford

Apologies: Martin Manning

No.	Time	Agenda Item	Prior Reading Required
1.	1.00 pm – 1.05 pm (5 minutes)	Opening Karakia Open to the room Welcome Jim Bolger, Chair	
2.	1.05 pm – 1.15 pm (10 minutes)	Confirmation of the Minutes Jim Bolger, Chair	17 January 2024 CAP meeting minutes
3.	1.15 pm – 1.20 pm (5 minutes)	Project Update Abbey Morris, KCDC	
5.	1.20 pm – 2.05 pm (45 minutes)	Presentation of Risk Assessments for Paekākāriki Adaptation Area (Facilitated information session with discussion) Kate MacDonald and Damian Debski, Jacobs	 Risk Assessment PowerPoint Presentation
6.	2.05 pm – 2.25 pm (30 minutes)	Define Objective for Paekākāriki Adaptation Area (Facilitated discussion with CAP decision required) Stephen Daysh, Mitchell Daysh	 PAA Capturing Values to Inform Objective PowerPoint Presentation
	2.25 pm – 2.40 pm (15 minutes)	TEA BREAK	
7.	2.40 pm – 3.50 pm (70 minutes)	Developing Pathways for Paekākāriki Adaptation Area	PAA Adaptation Pathways PowerPoint Presentation

		(Facilitated discussion session resulting in CAP decision required) Stephen Daysh, Mitchell Daysh & Kate MacDonald, Jacobs	PAA High-level Menu of Pathway Options
	3.50 pm – 4.05 pm (15 minutes)	TEA BREAK	
7.	4.05 pm – 5.05 pm (60 minutes)	Developing Pathways for Paekākāriki Adaptation Area Continued	
	5.05 pm – 5.20 pm (15 minutes)	TEA BREAK	
8.	5.20 pm – 5.45 pm (25 minutes)	Defining Multiple Criteria Decision Analysis (MCDA) Weightings for Paekākāriki Adaptation Area (Facilitated discussion session resulting in CAP decision required) Stephen Daysh, Mitchell Daysh & Derek Todd, Jacobs	 Takutai Kāpiti MCDA Weighting Chart (refresher – already existing document) MCDA Scoring Criteria (refresher- already existing document)
9.	5.45 pm – 5.55 pm (10 <i>minutes</i>)	Next Steps	
10.	5.55 pm – 6.00 pm (5 minutes)	Abbey Morris, KCDC Closing Karakia Open to the room	