



Agenda: CAP Meeting #7 – Decision Making Framework Report and Presentation

Date:Friday 17th June 2022Location:Kotare Meeting Room - Queen Elizabeth Park
Teams (Click here to join the meeting)

Time: 12:30 pm - 3:30 pm

Attendees:

Heather S Wright, Iain Dawe, Derek Todd, Kate MacDonald, Mayor K Gurunathan, CB member Kathy Speirs, Councillor Janet Holborow, Councillor Sophie Handford, Stephen Daysh, Donald Day, Heni Wirihana, Jeremiah Mateparae, Jim Bolger, Kelvin Nixon, Lyndsey Craig, Martin Manning, Olivia Bird, Oriwia Mason, Heni Wirihana, Sean Mallon, Elspeth McIntyre, Susie Mills, Ashlyn Gallagher, Kahu Ropata, and Yvonna Chrzanowska.

Apologies:

No.	Time	Agenda Item
1.	12.30 pm - 12.45 pm (<i>15 minutes)</i>	Draft May Minutes and Matters Arising Stephen Daysh, Mitchell Daysh.
2.	12.45 pm – 1.00 pm <i>(15 minutes)</i>	Standing update on ongoing work Lyndsey Craig, KCDC.
	1.00 pm – 1.15pm <i>(15 minutes)</i>	Update on communications and public events Elspeth McIntyre and Ashlyn Gallagher KCDC.
3.	1.15 pm – 2.00 pm (45 minutes)	Presentation of the Decision-Making Framework Report Derek Todd, Kate MacDonald (Jacobs), and Stephen Daysh.
4.	2.00pm – 2.15 pm (15 minutes)	TEA BREAK
5.	2.15 pm – 3.15 pm <i>(1 hour)</i>	<i>(Cont.)</i> Presentation of the Decision-Making Framework Report Derek Todd, Kate MacDonald (Jacobs), and Stephen Daysh.
8.	3.15 pm – 3.30 pm (15 minutes)	Other matters arising/next steps Stephen Daysh, Michell Daysh.