



Agenda:

Additional CAP Meeting – Northern Adaptation Area: MCDA Scoring of Shortlisted Pathways Continued

Date: Thursday, 15 June 2023

Location: Robin's Nest, Ngā Manu Nature Reserve, 74 Ngā Manu Reserve Road, Waikanae

Time: 2.00 pm – 5.00 pm

Attendees: Jim Bolger (Chair), Jerry Mateparae, Donald Day, Moira Poutama, Martin Manning, Susie Mills, John Barrett, Melanie McCormick, Olivia Bird, Mark Taratoa, Te Rangimārie Williams, Dr Aroha Spinks, Stephen Daysh, Kris Pervan, Deanna Rudd (TBC), Jason Holland, Sandhira Naidoo, Ashlyn Gallagher, Yvonna Chrzanowska, Kate MacDonald, Derek Todd, Iain Dawe, Aastha Shrestha and Abbey Morris

Observers: Cam Butler, Tim Sutton and Sophie Handford

Apologies: Elspeth McIntyre

No.	Time	Agenda Item	Prior Reading Required
1.	2.00 pm – 2.05 pm (<i>5 minutes</i>)	Opening Karakia Open to the room Welcome Jim Bolger, Chair	
2.	2.05 pm – 2.15 pm (<i>10 minutes</i>)	Introductions (Round table introduction) Jim Bolger, Chair	
3.	2.15 pm – 2.20 pm (5 minutes)	Confirmation of the Minutes Jim Bolger, Chair	• 24 May 2023 CAP workshop minutes
4.	2.20 pm – 2.25 pm (5 minutes)	Project Update Abbey Morris, KCDC	
5.	2.25 pm – 3.25 pm (60 <i>minutes</i>)	Multiple Criteria Decision Analysis (MCDA) Assessment of Shortlisted Pathways for Northern Adaptation Area Continued (Facilitated discussion session resulting in CAP decision required) Stephen Daysh, Mitchell Daysh with support from Technical Advisory Group (TAG)	 The reading material is updated versions of the reading material from the last CAP workshop on 24th May where noted: NAA Shortlisted Pathways for MCDA Assessment PowerPoint Presentation (Jacobs) – <i>updated</i> NAA MCDA Shortlisted Pathways

			•	Scoring Sheet (Jacobs with notes from TAG) – <i>updated</i> NAA High-level Menu of Pathway Options (Jacobs) - <i>updated</i>
	3.25 pm – 3.40 pm (15 minutes)	TEA BREAK		
6.	3.40 pm – 4.40 pm <i>(60 minutes)</i>	Multiple Criteria Decision Analysis (MCDA) Assessment of Shortlisted Pathways for Northern Adaptation Area Continued		
7.	4.40 pm – 4.55 pm (<i>15 minutes)</i>	Next Steps Stephen Daysh, Mitchell Daysh		
8.	4.55 pm – 5.00 pm (5 <i>minutes)</i>	Closing Karakia Open to the room		