



Agenda:

Final CAP Meeting – Economic Analysis for All Adaptation Areas

Date: Wednesday, 10 April 2024

Location: Kotare Room, Ramaroa Centre, Queen Elizabeth Park, Paekākāriki

Time: 1.30 pm – 4.30 pm

Attendees: Jim Bolger (Chair), Jerry Mateparae, Donald Day, Martin Manning, Susie Mills, Kelvin Nixon, John Barrett, Moira Poutama, Mark Taratoa, Olivia Bird, Stephen Daysh, Derek Todd, Ngcebo Gwebu, Iain Dawe, Deanna Rudd (TBC), Jason Holland, Sandhira Naidoo, Alfred Lison, Heather Patterson and Abbey Morris

Observers: Tim Sutton, Michael Moore, Glen Olsen, Sean McKinley, Cam Butler and Sophie Handford

No.	Time	Agenda Item	Prior Reading Required
1.	1.30 pm – 1.35 pm (5 minutes)	Opening Karakia Open to the room Welcome Jim Bolger, Chair	
2.	1.35 pm – 1.45 pm (10 minutes)	Confirmation of the Minutes Jim Bolger, Chair	 11 October 2023 CAP meeting minutes 13 December 2023 CAP meeting minutes 20 March 2023 CAP meeting minutes
3.	1.45 pm – 2.00 pm (15 <i>minutes</i>)	Optional Thresholds for Adaptation Areas – Confirmation (Facilitated discussion session with CAP decision required) Stephen Daysh, Mitchell Daysh & Monique, Jacobs	Optional Threshold PDF
4.	2.00 pm – 3.00 pm (60 <i>minutes</i>)	Economic Analysis of Top Pathways for Adaptation Areas (Facilitated discussion session and no CAP decision required) Stephen Daysh, Mitchell Daysh & Derek Todd and Ngcebo Gwebu, Jacobs	 PowerPoint Presentation on the Economic Analysis of Top Pathways Economics Analysis Memo
	3.00 pm – 3.15 pm (15 minutes)	TEA BREAK	
5.	3.15 pm – 4.20 pm (65 minutes)	Economic Analysis of Top Pathways for Adaptation Areas Continued	

6.	4.20 pm – 4.25 pm (5 <i>minutes</i>)	Next Steps	
	(5 minutes)	Abbey Morris, KCDC	
7.	4.25 pm – 4.30 pm	Closing Karakia	
	(5 minutes)	Open to the room	