



Agenda:

Extended CAP Meeting – Raumati Adaptation Area: Risk Assessments, Define Objective, Pathway Development and Define MCDA Criteria Weighting

Date: Wednesday, 15 November 2023

Location: Robin's Nest, Ngā Manu Nature Reserve, 74 Ngā Manu Reserve Road,

Waikanae

Time: 1.00 pm - 6.00 pm

Attendees: Jim Bolger (Chair), Jerry Mateparae, Donald Day, Martin Manning, Susie Mills, John Barrett, Moira Poutama, Mark Taratoa, Olivia Bird, Te Rangimārie Williams, Stephen Daysh, Kate MacDonald, Damian Debski, Iain Dawe, Deanna Rudd (TBC), Jason Holland, Sandhira Naidoo, Yvonna Chrzanowska, Aastha Shrestha, Alfred Lison, Oskar Temel and Abbey Morris

Observers: Tim Sutton, Michael Moore, Glen Olsen and Sophie Handford

Apologies: Kris Pervan, Kelvin Nixon and Derek Todd

No.	Time	Agenda Item	Prior Reading Required
1.	1.00 pm – 1.05 pm (5 minutes)	Opening Karakia	
		Open to the room	
		Welcome	
		Jim Bolger, Chair	
2.	1.05 pm – 1.15 pm	Confirmation of the Minutes	• 25 October 2023 CAP
	(10 minutes)	Jim Bolger, Chair	meeting minutes
3.	1.15 pm – 1.25 pm (10 minutes)	Debrief from PAA Community Values	
		Workshop	
		Jim Bolger, Chair	
4.	1.25 pm – 1.35 pm (10 minutes)	Project Update	
		Abbey Morris, KCDC	
5.	1.35 pm – 1.55 pm	Presentation of Built Environment and	Risk Assessment
	(20 minutes)	Natural Character Risk Assessments for	PowerPoint
		Raumati Adaptation Area	Presentation
		(Facilitated information session with discussion)	
		Kate MacDonald and Damian Debski,	
		Jacobs	
6.	1.55 pm – 2.25 pm	Define Objective for Raumati	RAA Capturing Values
	(30 minutes)	Adaptation Area	to Inform Objective
		(Facilitated discussion with CAP decision	PowerPoint
		required)	Presentation
		Stephen Daysh, Mitchell Daysh	

	2.25 pm – 2.40 pm (15 minutes)	TEA BREAK		
	2.40 pm – 3.50 pm (70 minutes)	Developing Pathways for Raumati Adaptation Area (Facilitated discussion session resulting in CAP decision required) Stephen Daysh, Mitchell Daysh & Kate MacDonald, Jacobs	•	RAA Adaptation Pathways PowerPoint Presentation RAA High-level Menu of Pathway Options
	3.50 pm – 4.05 pm <i>(15 minutes)</i>	TEA BREAK		
7.	4.05 pm – 5.05 pm <i>(60 minutes)</i>	Developing Pathways for Central Adaptation Area Continued		
	5.05 pm – 5.20 pm <i>(15 minutes)</i>	TEA BREAK		
8.	5.20 pm – 5.45 pm (25 minutes)	Defining Multiple Criteria Decision Analysis (MCDA) Weightings for Raumati Adaptation Area (Facilitated discussion session resulting in CAP decision required) Stephen Daysh, Mitchell Daysh & Derek Todd, Jacobs	•	Takutai Kāpiti MCDA Weighting Chart (refresher – already existing document) MCDA Scoring Criteria (refresher- already existing document)
9.	5.45 pm – 5.55 pm (10 <i>minutes</i>)	Next Steps Abbey Morris, KCDC		
10.	5.55 pm – 6.00 pm (5 minutes)	Closing Karakia Open to the room		